perjantai 10. joulukuuta 2010

we're gonna party like it's ur birthday



AAAAU tätä päivää on odotettu Mira täyttää tänää nimittäin 18 ja tytöt on niin IN DA CLUB!! eli onneeee mira, olet ihanin! jennan kanssa käytiin ostaa miralle tänää pien lahja ja siin samassa sit hommasin itelleni lilan luomivärin ja aivan sairaan hienot pinkit kynnet, eli ne tulee tänää nii olee part of my outfit! muuten en sitte tiiäkkään mitä laitan..

eilen etin ja löysin äitillekin synttärilahjaks snö of swedenin korvikset, sillä on huomenna 51-vuotis synttärit! lindexistä nappasin itelleni nahkalegginssit kympillä! en ois ikinä uskonu ittestäni että sellaset ostaisin, mut ne oliki ihan sika kivat ni oli pakko!

Mun over knee saappaille tapahtu viime viikonloppuna jotain TODELLA häröä, siis ne oli lauantai aamuna kirjaimellisesti räjähtäny ni kävin ostamassa tänää dinskosta uudet saappaat! hintaa oli 44.90, toivotaa et nää kestäs vähä kauemmin.. mul on kyl joku paha taipumus laittaa aina kaikki mun kengät paskaks, mut no kaupast saa uusii :P

Nyt pitää lähtee valmistautuu iltaan, eli palaillaan viikonloppuna! (toivottavasti myös joittenki ihanien synttärikuvien kera;DD)



kuva: dinsko.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti