keskiviikko 15. joulukuuta 2010

15. yö kun saapuu..

..painajaisineen, NOT this time! eli siis kuukauden paras päivä tuli taas eli palkka päivä! hihii eihän sitä sit malttanu olla mitään ostamatta. ja aivan sairaan hyviä alennuksiakin taas löysin =)


kengät, H&M alesta 20€, oikee hinta 49,90€


legginssit, Lindex, ½ pois ale hinnast - 7,50€, oikee hinta 19,95€


Sokos, 19,90€

Sokos, 9,90€

muuten tää päivä ei nyt oo ihan menny putkeen, sain eilen kurkun ja korvat ihan sairaan kipeiks nukkumal omassa huonees jossa on siis varmaan -10 pakkasta.. nieleskely sattuu siis niin paljon. no mut ei muuta ku finrexiä naamaan, koska en saa missään tapauksessa olla viikonloppuna kipeenä, koska sillo saadaan meijän junioriki täysikäiseks!

sit viel tosissaan tän armottoman kurkku kivun lisäks istuttiin noin 4 tuntia bussissa, lähes turhaan. tarkotuksenahan oli siis mennä stadiin kattoo ruotsinkielistä peppi pitkätossu näytelmää koulun kanssa, mut nähtii siitä vaa sitte eka puoliaika, koska jollekkin niistä näytelijöistä tapahtu joku onnettomuus eikä se pystyny enää jatkaa. toivottavasti se ei ollu se apinaa esittävä mies, ah se oli nam. kattelin sitä vaa, ku siis enhä mä siitä itse näytelmästä hirveesti mitään ymmärtäny.

mut eikai tässä muuta, palaillaan taas, lähen liimaa noita kynsiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti