torstai 30. joulukuuta 2010

I shot a man down

tsaaaau, en oo vähää aikaa kirjotellu mitää mutta ei tässä lomalla mitää hirveen ihmeellistä nyt oo kyllä ees käyny. nukkuu on onneks saanu aika hyvin =) alennusmyynneissäkin on toki tullu käytyy parikin kertaa jo, ja siis joululahjaks saadusta ginan lahjakortista on enää yks kolmasosa käyttämättä! pitää kyl tännekki laittaa niistä löydöist vähä kuvaa, ne on niiiin jees.



otin tosissaa kuvia tänää tylsistyneenä ennen töihin lähtöä, nii ja pelicans hävis. taas. pelottaa et kohta ei oo enää duunii, koska ei mun elämä nyt niihi häviöihin muuten kaadu:D



huomenna tiedossa salee yks tän loman parhaista päivistä/illoista. suuntana vesijärvenkatu eli jennalle uuttavuotta viettämään. laitan varmaa päälle sen toisen jyväskylästä ostetun mekon, että siitäkin sitten varmaan tulee kuvaa viikonlopun ainaka.

loppuun viel pakko hehkuttaa tota mun lempiartistin eli rihannan uutta loud-albumia. siis niin hyviä biisejä et huuhhu, rakkaus rihannaa kohtaan aina vaan suurenee. kannattaa kuunnella jos ei oo viel tuttuja biisejä, koska nää TOIMII!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti