perjantai 24. joulukuuta 2010

jäätävää joulua !eilen tultiin nooran kanssa takasin sieltä jyväskylästä ja täytyy sanoa että oli kyllä aika reissu.. :D baarit näytti kivalta ja kaupungista löyty vaikka mitä kivaa! esim tossa yläpuolella olevassa kuvas näkyy vähän karvalakista mitkä ostettiin nooran kanssa molemmat, koska hintaa oli vaivaset 5,95! sit löysin kans kaks mekkoa ja neuleen, niistä tulee kuvia varmaan joskus tulevaisuudessa!tänää sit on tosissaa joulua vietelty ihan perheen parissa. aamulla avasin jo yhen lahjan ku en jaksanu oottaa iltaan. ja siis lahjaksihan sain meriltä ton carrien nuoruusvuosista kertovan kirjan! täytyy myöntää etten lue melkeen ikinä kirjoja, mut tota aloin heti lukee ja siis koukkuunhan mä sit jäin, eli kiitos meri!

mutta joulusaunat on nyt saunottu ja ruokaa syöty(vähä ehkä liikaakin)ja käytiin me mustankallionmäen hautausmaallakin kynttilät sytyttää. äsken jaettiin loput lahjat ja.... titididiiii sain sen turkoosin jet setin =) siihe sain lisäks sit viel ginaan 60€ lahjakortin, eli nyt ei sit muuta kun odotellaan alennusmyyntejä!

huomenna haluisin luistelemaan ku en oo koko talvena vielä päässy! sunnuntaina suunnaksi otetaan myrskylä, eli meen jennalle vähä chillailee. mirakin ehkä tulee! mutta ei tässä muuta, että kivaa jouluaaton jatkoa kaikille, mä lähen kattoo sweeney toddia!(joo ostin eilen pari leffaa taas, i'm obsessed)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti