torstai 3. maaliskuuta 2011

ei, en ole kuollut

joo ajattelin vaan tälleen yleisesti ilmottaa että en oo kuollu ku ei oo taas pitkii aikoihi mitää kuulunu. jos siis tätä meijä blogii ees kukaa lukeeee. mut joo asuin viimeviikon mun frendin kämpässä ja hoidin sen koiraa, ku se oli matkoilla, että se bloggailu oli senki takii nii vaikeeta... ja en oo myöskää jaksanu ladata kameran akkuu, hehe..


eilen kävin mirkun kanssa amarillossa syömässä ja sit illalla löysinki itteni baarista esim. jennan kaa, hups ei ees pitäny lähtee... no mentii sit onneks jennalle yöks ettei tarvinnu kotii asti raahautuu!

tein tossa muuten pari päivää sit pienen H&M tilauksen, näitä ihanuuksia odottelen siis kotiin, tällä viikol pitäs itseasias tulla! eli huomen vika mahollisuus.....tullu tässä muutenkin kateltuu vähä liikaa noita nettikauppojen sivuja, ku on ollu "ylimäärästä" aikaa. yo kokeisiinhan vois toisaalta myös lukee! boohoo.comilt ajateltii tässä kuussa helmin kanssa vähän tilailla kesäks jotain kivaa ja nää nappas mun sydämmen iha heti! harmi vaa et nää 4 maksaa jo sen reilun 80 + postikulut, että voi olla et joutuu karsii tai sit ettii jotai halvempaa!

mutta eikai tässä kummempia, jotain on tullu osteltuuki et voisin huomen napsii kuvii niistä, jos saan tohon kameraan tosissaa virtaa!

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti