lauantai 25. syyskuuta 2010

meat is murder... so that makes me a murderer

Noni, kuten eilen jo aavistelinki perjantaista tuli erittäin hyvä päivä! Vein Merin, yhen parhaista kavereistani, syömää Manhattaniin synttäreitten kunniaks, mitkä tosissaa kyl oli jo huhtikuussa :D Mentiin eka kuitenkin Mirkun kanssa kiertelee kaupoissa ja kahvilla Robertsissa. Sitten suunnattiin Manhattaniin, joka siis löytyy Trion ykköskerroksesta, siltä just remontoidulta puolelta. Ja täytyy sanoa että tää uus Manhattani on kyl hienompi ku se vanha! Neljän aikaan oltii ainoot asiakkaat ja saatiinki pihvit pöytää jossai 10 minuutissa. Jälkkärit houkutti liikaa, joten oli pakko tilata I love NY Cheesecakea ja All American Applepieta, ja ei voi sanoo muuta ku NAM! Siitä sitten suunta kohti Finnkinoa ja The Last Airbenderiä, mikä ei ollu kovin kummonen leffa, täynnä kliseitä ja niin ennalta arvattava, enkä tajuu miks se oli ees 3D? Oli siin kuitenkin jotain ihan hienosti tehtyjä kohtauksia.
Yks asia Merin kaa opittii taas muute lisää. ÄLÄ IKINÄ laita popcorneihisi BBQ maustetta niiku jotain puolta kiloo, ei maistunu hirveen hyville popparit sen jälkee.

Illalla päädyin vielä katsomaan Petran ja Sonjan kanssa Mr.Brooks nimisen elokuvan Sonjalla, mikä oli oikeesti sairaan hyvä leffa! Tänää siivosin mun huoneen, meni semmosen kolme tuntia, mut nyt se on nii hyväs kunnos et siel kehtaa jopa olla! Illalla täytyis vissii ottaa suunnaks Lahden yö, eli Senssi ja Ilon Talo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti