sunnuntai 13. toukokuuta 2012

dealing with a heart that i didn't break

Heipsan hei ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille! Me vietettii äiskänpäivää perinteisesti että tehtiin kakku ja käytiin syömässä :-) kuitenki syömisen jälkeen jäin vielä Nitan kanssa terassille nauttimaan auringosta ja pääsin kotiin vasta äskettäin..
Aattelin vähän kirjotella mitä on viime aikoina tapahtunu kun en oo ollenkaan muistanu/jaksanu/ehtiny kirjottaa mitään! Tässä myös muutamia kuvia viime ajoilta:
eli pari kk sitten muutin takas kotiin ja innostuin ja maalasin huoneen kokonaan uudestaa! vähän rumaa jälkee paikoittain mutta tekeepähän vähän persoonallisemman näkösen :-D
no sitten toinen ei niin mukava juttu, ajoin töistä kotiin joskus kuukausi sitten ja joku ajaa mäsäytti kolmion takaa suoraan mun kylkeen.. no siinähän nous pieni paniikki ku alko autossa haista savu(luultavasti turvatyynyistä se haju sit tuli..) ja soitin saman tien hätänumeroon. no onneksi kellekkään ei sattunu pahemmin, mutta auto jolla ajoin meni lunastukseen. onni onnettomuudessa kuitenki ja lunastusrahat oli niin hyvät että saatiin uus parempi auto!
viikon päästä on sit luvassa pääsykokeet oulun yliopistoo! iiks, aloitin nyt vasta lukeen tota kielioppia, ja sisko päätti sit tänään ilmoittaa että kielioppi on tosi tärkee siinä pääsykokeessa, jesjes.
ja siis kuten aiemmin mainitsin kävin ottamassa sen tatuoinnin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti