lauantai 2. huhtikuuta 2011

SIKA halpaa

se ois sitte lauantain jälleen kerran, ihanaa! tänää olin täysin pirteenä(not..) ylhäällä klo 5! porukat lähti etelän aurinkoon ni kävin heittää ne lentokentälle! 7 aikaa lähin ajelee takasi lahteen, ja olin ennen kasia kivimaan uimahallilla mummojen kanssa jonottelemassa! käväsin nopee solkus ja sen jälkee suuntasin kärkkäiselle!(kävin tossa viikon alussa viemässä kaikki lukion kirjat jameraa - oon rahois, en tosin varmaan kauaa)


kärkkäiseltä lähin siis hakemaan tekoripsiä & -kynsiä! molempien hinta tais olla 6.20, glitter eyelinerin 6.40 ja max factorin pan stickillä hintaa oli 9.40isoveli oli tossa pari viikkoo thaikuissa ja se sitten toi mulle tuliaisiks aivan sairaan nätin kellon! toi kello taulun väri taitaa kuvassa vähä väärentyy, se on oikeesti sellai pinkki!
mutta joo tosissaan kärkkäisellä kävin heti aamu ysiltä ku se aukes ja kyllä kannatti! kärkkäisellä on siis tällä hetkellä "sikapäivät" menossa ja siellä on joka päivä jotain päiväntarjouksia, ni tänää oli tajouksessa erä naisten kenkiä, vaan 9,90!! siellähän oli kenkäosasto 5 yli 9 ihan täynnä eri-ikästä leidiä kahmimassa kenkiä, ni lähin tietty mukaan ja päätin sit ottaa yhtä mallii kahes eri väris ku oli nii SIKA halpaa!koron korkuudesta en oo varma en oo mitannu, mut on se varmaan yli kymmenen, ku nois on viel 1cm platformiki!
nii ja eilen oli ehkä ihan sika hauska päivä taas, olin nimittäin kaverini opinnäytetyö mallina jälleen kerran! tän kerran meikistä tuliki sit vähä hurjempi, mut aika makee kyl!ja joo kuvaus sessio oli myös aika mielenkiintoinen, makailin pitkin salpauksen koulun käytäviä ja rappusia! heh"pink swan"eikai tässä muuta, illalla kavereitten kanssa rentoiluu ja baareiluu! ihanaaaa viikonloppua ihmiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti