perjantai 28. tammikuuta 2011

dreams sometimes do come truePCD:n Nicolen tukka on ollu sellanen mistä oon aina haaveillu, eli musta, tuuhea ja pitkä. NO nyt kävi niin että.......I GOT HAIR EXTENSIONS yesterday!!
eli aaaah nyt nää on kyl täydelliset, täytyy myöntää.mutta jooo muuten viikonpäivät pyörähtäny aika normaalisti, et koulua ja harkkoja. lähen tästä kohta auttamaan jennaa muutossa ja sitte illalla otetaa suunnaks amarillon "pirulliset bileet" mitää partyi ei kyl tänä viikonloppuna oo tiedossa, koska pitää säästellä ens viikolle, cuz then it's my B-DAY! ja suuntanahan tosissaan ens perjantaina jyväskylä.tänää oli enkun preli, mikä meni varmaan ihan hyvin ja täs kaikes preli huiskeessa tajusin että mulla on ens maanantaina viimenen lukio koulupäivä(ja seki menee siis ruotsin prelissä)!! sit se on vähä niiku kirjotuksia vaille siinä, että HUHHUH.. hulluu. onhan tos tiedos viel kaikkee vähä erikoisempaa koulu säätöö toki mut siis tunneilla en tuu sit enää istuu koskaa! aaah, ihanaa.

käytiin koulun jälkee sussun kanssa keskustas pyörimässä ja löysin ittelleni connectoreita, oikein kaksin kappalein. risti ginasta 7.90 ja toi suora glitteristä 7.50. että sellasta tässä nyt lähi aikoina, palaillaan taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti