torstai 24. marraskuuta 2011

always keep one rolled

terveeeeh, musta vähän tuntuu että multa valuu aika ihan hukkaan!! en kerkii tehä nykyään mitään ku oon vaan töissä tai sit nukun:DD noooh minkäs teet. eilen oli kuiteski SUPER hieno päivä koska suunnattiin jennan ja elinan kanssa helsinkiin circus clubille kattomaan wiz khalifaa! oli ihan sairaan hyvä keikka! sen jälkeen mentiin chillailemaan spin fm:n uuteen baariin the silkiin, mikä oli kyllä aika mukava paikka. sairaan hyvää musaa ja kivannäköstä porukkaa!tänää sit suuntasin espooseen heliä moikkaamaan, kierreltiin sellossa ja sillee! ja löysin vihdoin täydelline one piecen itelleni! väriltään valko-mintunvihree raidallinen, hintaa oli 39.95 ja kauppana seppälä. nyt kyllä tiiän mis hengaan aina himassa :))
viime viikonloppuna meijän futisjoukkueella oli muute turnaus, kakkos joukkue voitti pronssia ja ykkönen(missä itse olin) jäi tokavikaks.. hups, noh meijän lohko oli aika kova! ootan kyl nyt innolla että pääsee treenailee, koska mä alan ehkä meijän uuden maalivahdiks!
nii ja ps.lupaamia kuvia kaikista uusista vaatteista en oo ottanu, mut toisaalta ehkei teitä kiinnostakkaan:DD kyl ne kaikki varmaa jossai tulevissa kuvissa näkyy ;) mutta nyt aattelin lähtee lukee jennalta lainassa olevaa nälkäpeli kirjaa, joten see ya later!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti