keskiviikko 12. lokakuuta 2011

uuu i can't belive itET LEIKKASIN MUN HIUKSET!!! hah no okei eivaa en leikannu, mut oli pakko heittää tähä tää kuva, ku suoristelin tosissaan mun pitkiä kutrejani tossa yks päivä ja laitoin loput ponnarilla, ni näytti et mul ois ollu polkka.. hulluu:P

NO mut joo kaikkee kivaa ja vähemmän kivaa on viimesten viikkojen aikana tapahtunu, käytiin merin kanssa tosissaa siellä valtterissa ja pari kivaa juttua tarttu sielt mukaan, esim Tiffany & CO:n koru, kaks laukkua ja leopardi paita! Sillä samalla reissulla käytiin myös helillä kylässä espoossa! täytyy sanoo et tykkäsin kämpästä ihan sikana ja mun omaan kämppään muuton halu vaan ylty... Heli oli kans ostanu ihan täydellisen laukun mangosta! AH kuolasin sitä niin paljon!yks ihanuus mikä niillä siellä kämpässä oli on toi kristallikruunu lamppuhommeli! oon aina halunnu tollasen mun huoneeseen ja oon nii varma et kohta mun on pakko kyl mennä ostaa tommonen! Muhun on nyt iskeny niiin sairas sisustus into et huhu, onneks ruvetaan kohta iskän kanssa remppaamaan mun huonetta!muuten elämä on oikeestaan mnenny chillaillessa ja töissä, viime lauantaina oli nooran kanssa sika kiva ilta, oltiin meillä ja glow'ssa(ai mitennii ollaan ehkä napattu pari lasii skumppaa??!)

tänään käytiin jennan kanssa solkussa ja kohta ois aika lähtee toteuttaa mun synttärilahjaa jennalle, elikkäs syömää ja leffaan! ihan salee kiva ilta tulos! ainii tilasin h&m:ltä kauan halutun toppaliivin (MUSTAN, en saanu ku tosta vihreestä kuvaa tähä, hyi:D) oon siis tosissaa ehkä ylä-asteelta asti halunnu toppaliiviä ja nyt vihdoin sitte 5 vuoden kuluttua sain tilattua, WUHU! ei muuta, palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti