keskiviikko 17. elokuuta 2011

but she ain't mepaljon on taas kerinny tapahtumaan, mieleenpainuvinta oli kuitenki varmaan mirkun läksiäiset ja maanantain rihannan konsertti! oli NIIN upeeta vihdoin nähdä rihanna livenä, vaikka diiva olikin yli tunnin myöhässä.. helsingin reissu jää kyllä mieleen monilla muillakin tavoilla, mut ei niistä sen enempiä.. mirkun läksiäisistä on tosissaan kuvia, mutta noita kahta enempää en nyt tänne saa koska siellä se mirkku elelee ruotsin porvareitten luona ni eihä se varmaa kerkii niitä lähettämään;) EN ole kateellinen! tänää ja eilen oon pyöriny liikenteessä taas autokoulun autolla, 2vaiheen merkeissä siis. nyt ois sitte kortti siihen asti ku oon jotai 85-vuotias! hih
tänää ja eilen on tullu vähä osteltua vaatteita, kenkiä ja sun muuta , niistä ajattelin postaa myöhemmin vähä enempi! mut ihan täydellisiä löytöjä taas, täytyy myöntää! käytiin myös nooran kans manhattanissa syömässä, ruoka oli mielettomän hyvää(söin kana-ceasar salaatin) ja silmillekin riitti ruokaa;) eikai tässä sen kummempia ku vähä kuvaa lähiaikoina tapahtuneesta ja ruuasta!
niiii ja tässä näkyy tää mun "uus" tukka(oisko siitä 2vkoo kun kävin kampaajalla?)hyvin, eli liukuvärjätyt latvat, I LOVE IT!

adjö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti