torstai 30. kesäkuuta 2011

reeniä horo, reeniä

no men hej alla! asia on niin että sain otettuu vähän kuvia mun viime aikojen hankinnoista! pitemmittä puheitta täshä ne -


ginatricot 24,90€

ginatricot 19,90€

h&m 10€ (-50%)

stadium, 69,90€

hame, ginatricot - oisko ollu 24,90€?

sitten muihin aiheisiin! mun elämään kuuluu tällä hetkellä sellasta ku työtä ja REENIÄ. kesäkunto 2011 jäi todella kauas enkä jaksa olla enää pullukka ni nyt tosissani yritän päästä lähemmäs ihannevartaloa (painolla sinänsä ei mulle oo mitää väliä kuhan oisin kivannäkönen)! joten tästä kohta lähenki vähän lenkkeilemään, kuhan tuol tulis vaa vähä viileempi, oon nimittäin http://www.blogger.com/img/blank.gifmeinannu sulaa koko päivän..

viikonloppuhan mulla menee työn merkeissä, mut se ei oikeestaan haittaa koska maanantaina on tiedossa ehkä jotai über siistii! nimittäin lähetään merin kanssa helsinkiin kaivohuoneelle juhlii yhdysvaltojen itsenäisyyspäivää! kyllä, luit oikein, ja tässä tarkempaa infoa jos jotain kiinnostaa - http://www.facebook.com/event.php?eid=121570621258530

ens viikolla laitetaa kaverin kaa mulle uudet pidennykset ja lähiaikoina saatan mennä ottaa myös tatuoinnin, pienin niskaan ennen sitä "isoa" kylkeen tulevaa siis!

ja sit loppuun vähä musafiilistelyy, oon kuunnellu näit viimeset päivät koko ajan! (ps. sori jenna jos luet tän inhoot varmaa näit kaikkii :D)


4 kommenttia:

 1. voooi kultaseni....näitä sun musiikkivalintoja

  VastaaPoista
 2. hahah mä arvasin kultsi;) no onneks tiiät et mä kuuntelen MYÖS hyvää musaa:P

  VastaaPoista
 3. aiettä toi takki<3 ja maksi ;)

  ja ps hyvii biisejä, jenna on vaa ahdasmielinen:))))

  VastaaPoista
 4. älääää, täydelliset! joooo kaikkihan sen nyt tietää.. ;D

  VastaaPoista