perjantai 20. toukokuuta 2011

it's always dark before u see the light

helllou!pitkän tauon jälkeen mäkin oon taas puikoissa! kuten ehkä jotkut jotka on ennenki meijän blogin sivuille eksyny huomaa, ulkoasu on muuttunu aika paljonkin. mä tossa viime yönä tylsistyneenä aloin vähä leikkii tän kaa ja ite tykkään lopputuloksesta ainaki ihan sikana! miltä teistä näyttää?

no mutta tää kulunut viikko on kyl ollu yks parhaista, leijonat voitti mm-kultaa, joten me lähettiin hennan kanssa stadin kultajuhliin. päästiin ihan sika hyville paikoille, mistä nähtiin kaikki esiintyjät ja tietty poika :) kultaa juhlittiin myös lahden tivolissa keskiviikkona, missä oli yllättävänki hyvä meno!

mutta joo ehkä se isoin juttu oli tosissaan se rodoksen matka, sinnehän ois voinu jäädä vaik toisekski viikoks, mut no kaikkea ei voi aina saada.. täs on nyt kaks kuvaa sieltä, lupaan tässä viikonlopun aikana tehä matkast ison kuvapostauksen!
eikai tässä muuta, paljon on tapahtunu ja tänää on muute sellanen päivä mitä ollaan odotettu kauan! nimittäin Lahti2Ibiza bileet The Roomissa! eli tänää eiku biitsille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti