tiistai 30. marraskuuta 2010

hello my friend, i see you're back again








heiiiiijja! Nyt on uus jakso alkanu ja sen vaan sanon et miten ihmiset kestää olla 8-puol3 koulussa ikinä?? Mulla on näin joka päivä...ottaa vähä koville ton viime jakson jälkee :D
Mitähän viikonloppuna muuten tapahtu? Ei kai oikein mitää, lauantaina oltii kaveriporukan kans meillä about koko ilta, sunnuntaina käytiin sit Nitan kans shoppailemassa ja mun pienellä budjetilla löysin tollasen perus mustan paidan Lindexistä (siin on tollai hianooo vetskari seläs!), ton vetskaripannan kans Lindexistä ja sit ostin uuden Body Shopin huulirasvan. Toi satsuma on aivan ihanan tuoksunen! aah. Muttaa se kuivattaa huulia vähän, en tajuu miks. Tänään käytiin Heinin kans alusvaateostoksilla ja mukaan tarttu tollai kiva korsetti, erittäin halvalla vielä.
Tän viikon perjantaina olis tarkotus mennä baarimikoksi äitin firman pikkujouluihin ja lauantaina joululahjashoppaileen Heinin kans Helsinkiin! Jeij. Nyt käyn suihkussa ja sit nukkumaan, huomenna pitäis taas olla liikentees 9-18..

(hahahah tää on maailman siistein keksintö :DDD)

maanantai 29. marraskuuta 2010

colorize yourself




Okeeei eli yks mun tän hetkisistä (okei aina ne on ollu) pahimmista heikkouksista on kyl kynsilakat.. Mulla on niitä varmaa miljoona ja kokoajan löydän kaikkia uusia ihania! ylhäällä kuvat uusimmista hankinnoista. Oon näköjää ihastunu kaikenlisäks noihin glitter lakkoihin iha täysin, mut ne sopii just hyvin tähä pikkujoulu kaudelle! Onha täs lähiaikoina tullu osteltua vähän muutakin, esim parit korvikset ja paidat =) niistä vois laittaa kuvamateriaalia vähän myöhemmin.

Ja oli muuten ehkä paras viikonloppu vähään aikaan toi viime viikonloppu! Tivolissa oli aivan sika hyvä meiniki ja hyvää musaa, kiitos siitä taitaa mennä K-Systemille ja Alex Kunnarille! Seura oli myös mitä parasta, kiitos tytöööt, pakko ottaa uusiks joskus!! Enemmän kuvia ja tarinointia kyseisistä illanistujaisista löytyy muuten Jennan ja Katrin blogista!

ps. tänää oltii sussun ja helin kanssa sussulla tortilloja syömässä ja kattomassa 10 000 bc leffaa, mikä oli, noh ehkä hienoinen pettymys, sanotaan se nyt näin :D

torstai 25. marraskuuta 2010

löllöilypäivä


Mulla on nyt ollu pari vapaapäivää koulusta, koska koeviikot on näemmä hyvin rentoja abi vuonna :DD(tai sit oon liian lusmu käymään koulua kunnolla) Tääki päivä on ollu ihan turha, oon käyny ulkona tasan kerran, ja sillonki juoksin melkei heti takas sisälle, ja maannu sohvalla vilttiin käärittynä. Huomenna alkais viikonloppu ja mulla ei oo yhtäänmitään suunnitelmia, välillä on kyl tylsää olla se ainut alaikänen kavereista. Mut turha valittaa, sentään mä oon vasta 49 ku muut on 50 =D Nyt meen laittaa jouluvaloi mun huoneeseen, tai heti ku oon vaan siivonnu sen! (mua muuten ärsyttää ku toi kuva on noin PIENI, ja sit ku suurennan niin se vaa menee huonolaatuseksi. ehkä viikonlopun aikana opettelen käyttää jotai muuta muokkausohjelmaa........)

lauantai 20. marraskuuta 2010

not everybody knows how i work my body



huhu, millonkohan viimeksi oisin tänne kerinny kirjottaa, siit on nimittäin jonku aikaa.. no on pitäny kiirettä ton koulun kanssa, mut nyt on koeviikko meneillää ni vähä pystyy rauhottuu :D Eilen meni taas koko ilta töissä, meinas olla vähän kiire ja paniikki kun Meri ei ollu töissä, mut kyl mä siit selvisin, kiitos Mirkulle avusta :) Palkkahan mulle tosissaan tuli maanantaina ja sitä oonki ihan mukavasti tuhlaillu jo... NO ei, emmä oo ostanu ku yhen mekon, vähä koruja ja kynsilakkoja, mut on siit kyl silti ihan kivasti hävinny. Kuvia hankinnoista tulee varmaa myöhemmin koska tänää ois tarkotus vähä räpsii :) Tänää nimittäin suunnitelmissa DiskoGlow ja The Room! Lähetää aika isollaki porukalla, et todennäkösesti tulee aika siistii! Ja mul on jotenki sellanen olo et haluun laittautuu hulluna, et falselashes ja smokey eyes kehii vaa tänää! Kivaa lauantaita kaikille =)






PS. AINIII YTL:län syskyn kirjotusten tulokset tuli eilen ja mä sain maantiedosta sen M!! Jeeee, se oli tavoitteenakin :)

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

nyt ne sanoo mua hulluks

Aattelin nyt tylsyksissäni tehä pienen kuvapostauksen viime kesästä, oiiiijjjoi. Tykkään talvesta, mutta kyl toi kesä silti voittaa kaikki muut vuodenajat!! Sentää ens kesä ei oo NIIIN hirveen kaukana, ja seuraavasta kesästä tulee ylivoimaisesti paras (vaikka oon varmasti monesti sanonu noin) ensinnäki koska lukio on OVERRRRR sillon ja sit vietetään mun 18v synttäreitä ;-)








ja vastapainoksi pitää laittaa viel yks kuva:

lauantai 13. marraskuuta 2010

surpriseeeeee

Elikkäs, eilen oli Nitan 18veeeee YLLÄTYSsynttärit =D kaikki meni suunnitelmien mukaan ja säikäytettii Nita iha kunnolla ;--) Oli siis erittäin hauska ilta, joissain kohti muisti pätkii vähän, mutta voin syyttää vaan ja ainoastaa mun tekemää mahtavaa boolia. Päätin myös uhrata tonne juhliin mun uuden (vähän ison) mekon spirit storesta, ei ollu sit kovin hyvä idea... Mutta mutta, tänä aamuna sain sit puhelun Nitalta että vois tulla siivoomaan kämppää :-D Menin sit vaan löhöileen sinne 4 tunniksi ja annoin muiden hoitaa siivoomisen. Tässä ois kuitenki muutamia kuvia eiliseltä, mikä oli ehkä yks parhaimmista illoista!!!



niinaLOVESclothes







Okei, jos eilinen ei ollu shopaholicin unelmapäivä ni ei sit mikää! Se forever21:in paketti tuli nimittäin vihdoin ja h&m:n kans! Olin yhtä hymyä koko illan =) Kaikki oli taas ihan nappivalintoja, paitsi se yks f21 toppi, mikä oli vähä liian pieni, mut myin sen siinä heti Petulle ni ei menny sekää ihan hukkaa! Nelly.comistakin tilattiin Nooran kanssa eilen yhet mekot ja niitten pitäs tulla sitten ens viikolla. Huhu tätä rahan menoa :D No onneks kohta on palkkapäivä(ens ma, jeee!!!) ni pääsee sit taas tuhlailee! Ja pakko muute mainita että nyt on eka viikonloppu vähään aikaan ku ajattelin ottaa ihan rauhallisesti ja tehä jotain muutaki ku juhlia :D Solariumiin ajateltii Merin kanssa suunnata tänää(vihaan olla IHAN valkonen)ja sitte varmaa Amarilloo illalla, iha vaa iltaa istumaan tyttöjen kanssa siis;)

ps. mulla on sit yökkärit päällä, tossa yhessä kuvassa ja oon pahoillani myös noista kynsilakoista :D

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

puspus

Sussu ja Heli tuli just meille eli hiusten värjäys part 2 voi koht alkaa. Tosissaa eilen oli pieniä vastoinkäymisiä, laitoin siihe kehite-emulsio pulloo sen hoitoaineen en sitä väriä..... fail. mutta joooo äiti makso uuden värin ja nyt lähetää sit värjäämään =)


Valokuvaus : Pekka Keränen ( Pegoshphoto )
jooo ja tässä nyt tosissaa sit se viime viikonlopun Club Kiss'stä otettu kuva. Voitas ehkä harkita tota solariumia.. :D

tiistai 9. marraskuuta 2010

eat fresh!

Joo o, pakko tunnustaa et teki äsken ihan sikana mieli subwaytä (subway on paras jos haluu jotain tollasta, ei mäkki hyihyi), joten näppäränä tyttönä väänsin tossa sitten itelleni HOME MADE -subwayn! TOIMI, maistu melkei oikeelt subilt! Kannattaa kokeilla, patongin välii vaa mitä tekee mieli, juustoo siihe päälle, sit uunii about minuutiks paahtumaa, mausteet ja kasvikset messii. Majoneesii kannattaa myös laittaa, meillä ei vaa kotona oo ikinä mitää sellasta ni en voinu =(


Juurikasvu on muute taas alkanu pilkottaa sen verran mukavasti, että täytyy tästä lähteä värjäämään hiukset! Mustaa, jälleen kerran.

And now your all alone, waiting by the phone

Huaaaaaah, nyt tällasta pikapäivitystä. Oon ollu taas koko päivän jossai ja nyt väsyttää ihan mukavasti. Viikonloppu meni ja oli kivaa, ja ens vkl odotellessa, sillon nimittäi tapahtuu kaikkee jännää :---) Oon muuten koko päivän fiilistelly sitä, että TUOLLA SATAA LUNTA!!! aaaah, nyt jos toi ei sulais heti pois niin olis täydellistä. Joo mutta ei kai tässä muuta, mitää kovin jänskää ei oo tapahtunu. Toi kuva sen takii et lainasin tänää Nitalta tollasta ihanaa neuletta joka sopii täydellisesti näihin keleihin. Nyt jatkan loppuillan Gleen parissa, ciaoooo!


maanantai 8. marraskuuta 2010

H&M, my love

Maanantai taas hurahti ohi, enkä mä oo tehny mitää järkevää.. Koulun jälkee istuttii Mirkun ja Merin kanssa Sinuhessa varmaan ainaki pari tuntia. Siitä kun saatiin ittemme liikkeelle suunnattiin Merin kanssa Sokoksen koruosastolla ja miten kävikään, löysin sieltä vaikka mitä kivoja uusia Snö of Sweden -koruja. Snön korut on siis mun ehdottomia suosikkeja! Palkkapäivää odotellessa siis. Käväsin äsken Petulla teen juomassa ja nyt oon taas kotona. Ainoo "järkevä" asia mitä sain tänää aikaseksi oli että laitoin H&M:n tilauksen eteenpäin. Vaan noi kaksi paitaa lähti sieltä tilaukseen, koska mun on pakko oikeesti rajottaa tätä osteluu, kun se Foreveri21:in tilauskin on tulossa! Saan sen itseasiassa käsiini tän viikon perjantaina, eli oon nyt jo ihan innoissani! Hintaa noilla kahdella oli yhteensä reilu 20€. Veljelle tilattiin samal joku pari paitaa kans. No eikai tässä sen kummempia ollu, täytyy lähteä taas oppikirjojen pariin, eli palaillaan! =)


kuvat - www.hm.com

ps. se Devil, mikä käytiin Jennan kaa eilen kattomassa oli oikeesti sairaaaan hyvä leffa, suosittelen=)

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

uu baby baby LALALALA


Auu taas on melkein viikonloppu ohi ja täytyy sanoa että aika rutiinilla se taas meni! Eli perjantaina Disko Glow'ssa istukeltiin Jennan ja Sussun kanssa. Petu, Noora ja Riku liitty seuraan ja lopulta siellä oliki enää vaa Petu ja minä mut ihan mukavaa oli silti! Oli siinä joku tappeluki viereisessä pöydässä mistä saatii vähä juomia päälle, hehe. Grillijonossa oli myöskin vähä draamaa between old and young people, oli kyl hyvää viihdettä. Lauantaina oli taas Pelicansin peli ja valitettavasti taas häviö.. No ei voi mitää kyl siit viel noustaan. Töitten jälkeen suunnattiin The Roomin avajaisviikonloppua juhlistamaan, Club Kiss'in merkeissä. Ja apua musta, Meristä ja Marikasta otettii siin ovel joku kuva....! Lisään tännekki sit jos löydän sen jostai, varmaa iha hirvee! :D Glow'ssa ja Senssissäkin tuli eilisen yön ainaka käytyä, karaokee laulettua ja vähä myös ehkä riehuttuu, eli ihan hauskaa oli. Ja muute grillisafka on parasta! Tää päivä onki sit menny englannin freehandien ja ruotsin aineiden parissa.. Mut onneks on kohta hommat tehtynä ni pääsen lähtee Jennalle! Mennää kattoo illalla The Devil! Apuaaa, tuun olee varmaa niin paniikissa.




keskiviikko 3. marraskuuta 2010

living a teenage dream

Okei tää päivä ei oo ollu ehkä mitää teenage dreamia, koulussa väsytti ja kotona odotti hirvee läjä kouluhommia. Onhan niitä tuolla vieläkin jäljellä, mut first things first! Kävin koulun jälkeen nopeesti kaupungilla, täyty nimittäin ostaa uus meikkivoide ja siinä samalla tarttu mukaan sitten tommonen pinkki meikkivoide/puuteri sivellin Iberolta, hintaa oli 15,90€. Katsastelin samalla hajuvesi tarjontaa, koska tämän hetkinen Nina Riccin tuoksu alkaa jo vedellä viimesiään. Ehdottomat top 3 -suosikit on tällä hetkellä Beyoncen Heat, Burberryn The Beat ja Dolce Gabbanan The One! Tän päiväisten tuoksutteluiden perusteella oon kyllä taipumassa tonne Beyoncen puoleen. Ostin eilen myös ton alla näkyvän aivan ihanan H&M:n karvakaulurin mun frendiltä, koska se ei sit loppujen lopuks halunnukkaan kyseistä ihanuutta! Luultavasti siks et se oli ostanu melkein samanlaisen jo vähän aikaa sitten! No mun onni, kiitos paljon Helmi =) Ja ihan oikeen hinnan tosta siis maksoin eli sen 14,95€, täysin uus kun oli. Eikai tässä muuta, eli aika lähtee puurtamaan englannin yo-vihkon pariin.. Onneks viikonloppu lähestyy!


maanantai 1. marraskuuta 2010

it started with an okay scene

Loma tuli ja loma meni. Nyt taas takasin arkeen ja kouluun.. Tää kouluviikko alko kuitenkin aika kivasti, kun ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel käväs meijän koulussa! Pakko myöntää et olihan se aika siistii nähä ne ;) Mut kuitenkin, loma oli ihana vaikka en nyt mitään kovin erikoista tehnykkää. Käytiin kaverien kanssa kattomassa torstaina Paranormal activity 2(mikä oli MUN mielestä tosi jees) ja joka ilta tais mennä ajellessa.. Tivoli aukes Lahteen perjantaina eli sielläkin oltiin! Hyvä ilta toisaalta, ei menny rahaa nimittäin yhtään, mut pettymys sinäänsä et itse paikka ei ollu muuttunu Ilon Talosta melkee yhtää. Lauantaina töissä oli aivan sairaan hyvä tunnelma, halli täynnä ja Jokerit kaatu 6-0! Siitä sitten tosissaan suunnattiin Halloween bileisiin niikun Sussu jo mainitsikin! Vanha kunnon Disko Glow ei myöskään jälleen kerran pettäny, siellä on nimittäin aina paras meno! Jotain pientä on tullu viikon aikana myös ostettua, esim toi alimmassa kuvassa näkyvä connector ring! Täydellinen löyty, Glitteristä 7,50€. Vero Modasta tarttu mukaan mekko ja toppi sekä sit se sadan euron talvitakki, josta oon tainnu aikasemminki mainita! Nyt lähetään Helin kanssa keskustaan pyörimään, eli palaillaan!

ja tässä kuvassa ei sitte oltu enää täysin selvinä..^^