sunnuntai 31. lokakuuta 2010

that aching in my head(happy halloween!!!!)




Eilisestä selvitty, mutta aamulla ei ollu mikää paras olo :-D Elikkä eilen mentii Helmin ja Ninnin kans halloween kemuihin, ja siitä suunnattiin sitten baariin (disco glown halloween partyyy). Siellä oltiin sitten vähän isommalla porukalla, mm. Heli ja Julia liitty seuraan. Tänään kävin sitten hakemassa kirppikseltä tavarat pois, ja ihan mukavastihan niitä oli ostettu. Illan oon viettäny tallilla ja nukahan aivan sekunnin päästä, joten palaillaan myöhemmin! Nii ja siis noissa kuvissa oon pukeutunu sellaseks safari matkailijaksi, eli kiikarit kaulas ja bandana päässä :D

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

byebyeeee lapland

Helloouu. Oon nyt (kohta) ollu viikon lapissa ystäväni nitan kanssa :-D Vaikka ei uskois nii tääl on ollu iha älyttömän kivaa. ollaan oltu kylpylässä, keilaamassa, katottu tuhat leffaa ja syöty liikaa. No mutta, kaikki hyvä loppuu aikanaan (:DD:D) ja huomenna takas lahteen. Päätettiin kuitenki että koska on loma niin lähetään vielä käymään helsingissä shoppailee perjantaina. Lauantaina olis sitten halloween partyt ja sensemmosta.
Nyt alan kattoo salkkareita, ciaooo!








tiistai 26. lokakuuta 2010

rakkaalla lapsella on monta nimeä






Tänää oli hieno päivä! No se nyt oli kyllä odotettavissa koska oli Niinan sekä Ninnin päivä (eli mun tupla nimpparit) =) Nimpparien kunniaks päätin pyörähtää ennen töitä kaupoissa ja mites kävikään.. Tottakai Gina Tricotista tarttu mukaan taas yks paita! Mut se oli taas rakkautta ensi silmäyksellä. Kangas on aika läpinäkyvää, mut itseasias se siitä tekikin viel kivemman! Hinta oli 19,90 eli aika kallis t-paidaks, mutta ei siinä kauaa mietitty, koska mun oli pakko saada toi! :D Töissä oli kans tosi hyvä päivä, Isku Areena loisti uutuuttaan ja Pelicanskin voitti! Muutenkin oli tosi hyvännäköstä peliä! Kotona odottikin sitten vielä yks ilonen yllätys, Äiti oli nimittäin leiponu amerikkalaisia suklaamuffineja ihan vaan mun nimpparien kunniaks ja ne oli sairaan hyviä! Ajateltiin Helin ja Merin kanssa lähtee vielä vähä ajelemaan, joten see ya! Kyllä loma on hienoa aikaa =)

maanantai 25. lokakuuta 2010

ehkä hänet on luotu lentämään


Eka virallinen lomapäivä takana ja kyllä kelpaa =) Nukuin tapoihini uskollisena puolille päiville asti ja siitä sitten kun sain itteni ylös ni suuntasin Ellun kanssa kahville. Meri liitty seuraan tunnin jälkee ja kierrettiin kauppoja muutama tunti. Uus talvitakki oli metsästyksessä ja Vero Modasta löyty kyl yks aika kiva, harmi vaa että hintaa löytyy se 100€.. Illemmalla mentiin porukalla Petulle, pelattiin muun muassa Aliasta, missä olin taas kerran aivan sairaan hyvä. Huomenna olis sitten työpäivä edessä, toivotaan että ne päävalmentajan potkut oli hyvä juttu ja voittoja alkais nyt sadella ihan huolella.

Täyty vielä laittaa kuva eilisen ja tän päivän meikki kokeilusta, eli punasista huulista. Uusimmassa Ellessä oli joku meikki juttu nii siinä sitten tylsistyneenä sunnuntaina meikkailin ja lopputulos oliki aika kiva! Nudepunan jälkee huulet näytti kyl eka tosi oudoilta, mut vaihtelu virkistää!

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

won’t be the first one giving you all this attention

Nonii eli laturi löyty ja kameraa saatii taas virtaa. Siitä onki aikaa ku viimeks kirjottelin kunnolla tänne, enkä nyt jaksa oikee ees miettiä onko viimeviikkoina tapahtunu mitää kovin jännää. Tuskinpa, eli siis ihan normaali elämää vietelty, koulua, töitä ja harkkoja siis! Nyt alko onneks sitten se kauan kaivattu syysloma eli tiedossa viikko pelkkää löhöilyä. Tänä viikonloppuna oli myöskin Ilon Talon hautajaiset ja siellähän se viime yö sitten tuli vietettyä. Alla oleva kuva on myöskin Ilon Talosta, muutaman viikon takaa. Hyvät muistot jäi paikasta, parhaat illat kyllä ehdottomasti vietetty siellä!


Jotai pienii uusia hankintojakin oon kerinny tekee, mut niistä en tajunnu kuvia ottaa, mut ajattelin esitellä mun rakasta kelloa minkä ostin kesällä Ruotsin reissulta jostain Tukholman ostoskeskusesta. Hintaa vaivaset 500kr eli sen 50€, eli ei taida ihan oikeeta kultaa olla. Tän sunnuntai illan vois kruunata Amelie leffa ranch dipin ja kurkun kera! Lomalla onkin sit varmaa enemmän aikaa tännekin kirjotella, jos nyt jotain tosi siistii tapahtuu, eli palaillaan!

keskiviikko 20. lokakuuta 2010

aaarghhh.

Joo siis oli pakko tulla tänne kertomaan että kuinka paljon mua ärsyttää! Oon hävittäny mun kameran laturin nyt sit johki ni sen takia en oo päässy poustailee tännekää.. Etsinnöt jatkuu heti sit kun kerkee, aikaa tuntuu nyt kuluvan hirveesti vaa noihi töihi, kouluu ja harkkoihin.. Mutta siis paljon on kerenny tapahtua viime poustauksesta, enkä kyllä enää ees muista kaikkea! H&M:stä ostin ihanan topin, siitäkin sitten varmaa kuvaa kun saan kameraan virtaa.. Baareissa tuli taas koluttua ja Mirkun kanssa saatiin se Forever21.comin tilauski tehtyä! Tänää tiedossa jotain niin hirveetä... Ruotsin yo-vihkon teko. Illalla on ehkä sit kuitenki pakko käydä keskustassa pyörii, ettei tuu liian opiskelija olo! Palaillaa sitten kun löydän laturin ja saan omiaki kuvia mukaan!



kuvat - weheartit.com

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

sunnuntaita






Tää viikonloppu on menny aikalailla shoppailun ja leffan merkeissä. Perjantaina kävin Nitan kanssa kiertämässä trion ja lauantaina käytiin ostamassa mm. meikkisiveltimiä kärkkäiseltä :-D Käytiin myös tsekkaamassa Napapiirin sankarit ja siitä tuli nyt yks mun lempileffoista eli suosittelen! Oon myös nyt pari päivää pähkäilly et lähtisinköhän lappiin syyslomalla, saa nähdä. Mut nyt pääsen pitkästä aikaa saunaan ku sähkömies kävi vihdoin ja viimein korjaamassa sen jeijjjjjjj :--)
(ainii vikas kuvas kisu syö kermavaahtoo, awwww)

perjantai 15. lokakuuta 2010

elävien kirjoissa taaaaas




Jjeij! Oon ollu nyt pari päivää suht hyvässä kunnossa ja tänään pääsen sit vihdoin ulos :--) Oon erittäin innoissani! Näen Nitaa ja sit käyn vähän shoppailemassa, pitäis mm. ostaa kaverille synttärilahja. Myöhemmin illalla meen vielä kaverille nastolaan. Tänää oli muuten iloinen yllätys ku heräsin, nimittäi yöllä oli satanu lunta ja se ei ollu sulanu pois. En tiiä miks oon niin innoissani talvesta, mut jotenki se on vaa niin ihanaa aikaa, etenki joulu :-D Nyt kuitenki teen jotai ruokaa ja sit kaupungille, palaillaan!
(sain muuten vihdoin värjättyä juurikasvun pois niinku kuvasta näkyy :--D)

keskiviikko 13. lokakuuta 2010

mau


Noni vihdoin tää Beautiful Blogger Awardiin vastaus, eli 7 faktaa minusta.

1.Olen oikeasti aika ujo. Tarkotan siis lähinnä et jos oon uusien ihmisten seurassa, en oikee uskalla sanoo mitää.

2.Pelkään zombeja. Jep, tiiän niitä ei edes oikeasti ole olemassa, mut siis hyihyihyi.. ja silti katon kaikkia zombi leffoja ja sit nään hirveitä painajaisia monta yötä..

3.En osaa säästää rahaa. Ja yleensä saatan tuhlata palkan myös etukäteen.. Ku aina löytyy kaupoista kaikkee kivaa!

4.Olen harrastanut partiota 11 vuotta. Ja nyt on sit lähössä se 12 vuosi sitten käyntiin, en varmaa ikinä osaa lopettaa sitä, vaikka emmä nyt hirveesti mitään viikkotoiminnassa teekkään.

5.Laulan aina kun oon yksin. Kotona on aina hirveet show't menossa peilin eessä kun laulan täyttä kurkkuu ja oikein eläydyn iha ku oisin musiikkivideossa. Täytyy kyl myöntää että nykyään tätä tapahtuu myös julkisilla paikoilla, kuten koulun aulassa..

6.Vihaan epätäsmällisiä ihmisiä. Koska oon ite aina ajoissa kaikkialla ja mua ärsyttää odotella ihmisiä.

7.Rakastan kissoja yli kaiken. Ne on jotenki niin salaperäisiä, kauniita ja itsenäisiä. Julma totuushan kuitenkin on, että mä oon aika pahasti allerginen kissoille.. Saa nähä saanko ikinä omaa sen takia.

and put a smile on your face

Nyt vihdoin tartun toho Beautiful Blogger Awardiin, eli tarkotus olis kirjottaa seitsemän faktaa itestäni, ja lähettää haaste seitsemälle seuraavalle bloggaajalle.

1. mulle yks tositosi tärkee asia on, jos saan jonku toisen ihmisen iloseksi. vaik en aina vaikuta miltään maailman mukavimmalta ihmiseltä niin esim toisten auttaminen voi jopa pelastaa mun päivän. oon hirveen antelias, tykkään enemmän antaa lahjoja ku saada niitä ja jos joku kaveri tarvii vaikkapa lainaan rahaa nii lainaan heti.

2. mun elämässä tärkeää on musiikki. oon jatkuvasti kuulokkeet korvilla ja jos vaikka unohan soittimen kotiin tulee heti tosi alaston fiilis :D oon myös harrastanu tanssia 8 vuotta mun elämästä ja lopetin sen takii etten uskaltanu alottaa uudessa tanssikoulussa ku muutin takas suomeen?? ja nyt kerranki ku ois ollu koulussa tarjolla tanssikurssi niin sain kuukauden liikuntakiellon...............

3. vihaan ihmisten tyhmyyttä. ja vaikken ite oo mikään maailman paras koulussa mul on tosi hyvä yleissivistys + tiiän aika paljon kaikkee ''turhii'' juttuja. etenki se on maailman ärsyttävintä jos joku esittää tyhmää!!!! ei mua yleisesti häiritse selittää asioita mut jos tiedän et se henkilö vaan esittää ettei älyy, ja se on sen mielestä jotenki söpöä, niin mulla menee aika nopeesti hermo.

4. vaikka oon töissä toimittajana, kirjottaminen ei silti oo mun unelma-ammatti. se on siistiä et on vaikutusvaltaa ja saa kirjottaa oman mielipiteen lehteen, mutta monesti mua vähän pelottaa se että (vaikka tää kuulostaa tyhmältä) mun mielipide ois ''väärä''.

5. olin ennen aivan tajuttoman ujo ihminen. se oli monesti aika haitallinen asia koska se esti mua olemasta oma itteni, ja siitä ei todellaka ollu apua esim töissä :D onneks nyt puolen vuoden sisällä mun itsetunto on kasvanu tosi paljon.

6. moni yllättyy ku saa tietää sen että oon heppatyttö. tää asia ärsyttää mua ja yleisesti se, että jos harrastaa ratsastusta niin monet pitää sua heti outona. alotin ratsastuksen muistaakseni 9-vuotiaana, joten tää on 8 vuos. oon tosi ilonen etten lopettanu sitäki, koska se on ehkä maailman paras harrastus.

7. oon muuttanu yhteensä 9 kertaa mun elämässä ja vaihtanu viidesti kouluu. tää on myös aiheuttanu sen, että oon moneen otteeseen joutunu löytämään uusia kavereita. mietinki monesti et mitenköhä asiat olis jos asuisin viel esim oulussa tai dallasissa.

Noooo eihä mul kestäny tän tekemiseen ku joku tunti :--D mut ketähän haastaisin, ainaki Ninnin, Helin ja Nitan (joka pitää meidän toista blogii). Nyt jatkan nukkumista koska mun kuume jatkuu vieläki enkä näillä näkymin oo pääsemäs ulos seuraavaan kymmeneen vuoteen.........

maanantai 11. lokakuuta 2010

why can't i remember everything






Että sellanen viikonloppu :) Perjantaina käväsin tosissaa siellä Petran synttäri kahveilla josta noi ekat kuvat! Viimenen kuva on sitten Kumman Kaa illalta, jolloin syötii ehkä vähä myös tortilloja ja tacoja! Taidettiin me sitten siinä perjantaina jossain baareissakin käydä.. Lauantaina pirteenä töihin ja Pelicansille voitto! Töitten jälkeen suunnattiin Merin ja Marikan kanssa Merille valmistautumaan iltaan. Ilon Talossa nähtiin Skandinavian Hunksit, joista se yks oli aika kiva, ah! Seurahuoneelle Roundeihinki sitten jossain vaiheessa päästiin. Ihan hyvä meno oli ja kaikki tavarat oli aamulla tallella, vaikka jossai vaihees näytti vähä huonolta :D Sunnuntaina sitten otettii ihan "rennosti" vähä isommal porukalla ja illalla eksyttii Merin kanssa vielä pizzalle. Miten tää viikonloppu tuntu menevän jotenki kauheen nopee?

Is this the sound of sweet surrender?





moiks! Olo ei oo mikään parhain tällä hetkellä, joten en oo hirveenkovinpaljon jaksanu panostaa kuviinkaan (tän kyllä huomaa :-D) Oon ollu kuumeessa viimeset 5 päivää ja käyny pariinki otteeseen lääkärillä ilman et ne on osannu sanoa mikä mulla on. Tänään sain kuitenki vihdoin tietää et mulla on mononukleoosi eli pusutauti. Tää on varmasti pahin tauti minkä oon koskaan sairastanu nimittäin en oo pystyny syömään moneen päivään ja on tullu valvottuu useita öitä kurkkukivun takii. Nojoo, ainaki toivon että tää lähtis kokonaan ennen viikonloppuu, tai viimestään ens viikon alussa.
Tässä on nyt pari kuvaa uusista vaatteista, nimittäin käytiin viime viikolla Miran kans sen kirppiskamoja läpi ja ostin sit noi, elikkä Ginan neuleen, H&M pitkän topin ja valkosen kauluspaidan. Varattiin myös samana päivänä pöytä Lanttilaan, eli syyslomalla sit myymään tavaroita :-) Heti ku oon parantunu olis tarkotus värjätä hiukset, kattoo kirppiskamat läpi ja sit voisin kans tehä sen Jennan heittämän haasteen, palaillaan!

perjantai 8. lokakuuta 2010

Don't go without me

Koulusta juuri kotiuduin ja mikä ihana ylläri täällä odottikaan! Tilasin nimittäin tiistaina Kuopion DinSkosta saappaat, koska Lahden ja Helsingin liikkeistä ne oli päässy loppumaan ja ne oli sitten saapunu postiin tänää! Alla kans sit kuva näistä mun uusista hiuksista. Mustathan niistä sit lopulta tuli, vaikka en ehkä ihan sitä hakenu. No nyt tykkään näistä kumminkin jo tosi paljon ja ainakin omasta mielestäni nää sopii mulle aika hyvin! Eilen meinas vähä pelottaa kun lopputulos näytti hiukan sinertävältä.





kollaasin kuvat - forever21.com

Mirkun kanssa tehää kohta taas Forever21.comin tilaus ja tollasta oisin sit tällä kertaa kotiuttamassa. Nyt täytyis sit suunnata Petran synttärikahveille ja antamaan lahjaa mikä käytiin Merin ja Nooran kanssa tänää ostamassa H&Mstä. Sieltä sit takasin kotiin ja Kumman Kaa maratonin viettoon Helmin, Jennan, Mirkun ja Miran kanssa! Jenna muuten haasto meijät kaikki kolme ottamaan osaa Beautiful Blogger Awardiin eli paljastamaan 7 faktaa itsestämme, eli se tiedossa sitten viikonlopun aikana, ainakin mun osalta!

torstai 7. lokakuuta 2010

dye my hair please.

Okei noni nyt saa luvan riittää tän juurikasvun kaa. Heli is in da haus, joten tiedossa hiusten värjäystä pitkän odotuksen jälkeen. Lopputuloksesta varmaan kuvamateriaalia huomenissa.



Huomenna ois sitte taas perjantai eli we're gonna have a good time! Luvassa Petran synttärit, Kumman Kaa maratoni ja ehkä vähä jotain ruokaaki (ja juomaa):D Tiedossa siis rauhallinen koti-ilta ...aka nähään Ilon Talossa!!

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

voisin nukkuu seuraavat kolme päivää..........

Yy, takana raskas päivä. Kierrettiin 4 museoo kymmenessä tunnissa,
ja siinä samalla ehittiin viel shoppailla pari tuntia. Tänään oli siis se abien
kulttuuriretki Helsinkiin. Oli kuitenki ihan kivaa ja sain ostettuu Weekdaysta
sellasen mustan läpikuultavan topin ja kaverille kangaskassin! :-)
Nyt musta
tuntuu et oon tulossa kipeeksi joten voisin samantien painuu nukkumaan.
Tässä kuitenki pieni ERITTÄIN kaunis kollaasi niistä asioista mitä olisin
halunnu ja mitä ostin tänään.



(mekko Gina Tricot, loput Weekday)

tiistai 5. lokakuuta 2010

oh shit she's a gold digger


Moikkeee! On tullu pidettyy vähän taukoo tästä kirjottamisesta, koska
tekemistä on ollu taas hiukan liikaa. Viime viikon keskiviikkona ja torstaina
stressasin niin paljon etten voinu mennä ees kouluun vaan luin noin 6-8
tuntia päivässä. Olin hienosti asettanu kaikki kirjat ja paperit olkkarin
matolle ja siin sit makoilin :-D myös meni about 4 kuppia kahvia illassa..

No, nyt ne on ohi ja voi taas jatkaa koulussa käyntiä ja töitä. (ainaki jotenki)
Huomenna suunnataan Helsinkiin abien kulttuuriretkelle ja toivon mukaan
siinä jää kans vähä shoppailuaikaa, hihi. Pitäis löytää joku kiva neule ja kengät.

Kuvamateriaali nyt on mitä on (toi on otettu keskiviikkona ja kuvaa hyvin
mun mielialaa sinä päivänä), mut kameran akku huutaa tyhjyyttään ja
ei oo muutenka ollu aikaa kuvailla :--(

lauantai 2. lokakuuta 2010

i wanna know your name





Taas meni yks perjantai ja täytyy sanoo että mulla ainakin oli jälleen kerran sairaan kivaa! Meillä laittauduttiin Nooran kanssa ja sitten lähettiin porukalla alottelemaan Jennan kämpälle. Siitä otettiin suunta kohti Senssiä, mut loppuillasta löydettiinki ittemme Ilon Talon tanssilattialta. Ilossa oli sairaasti tuttuja ja muutenkin hyvä meno, eli aamuyöhön astihan siellä taas meni. Nyt pitäs lähtee varmaan valmistautuu tän syksyn ekaan työpäivään, eli Isku Areenalla nähdään! ;)

perjantai 1. lokakuuta 2010

guess who has it !?

AUU oon tällä hetkellä one happy girl! Äitin kanssa oltiin tänää nimittäin vähän alennusmyynneissä ja aijai mikäs sieltä tarttukaa mukaa! No se muutama päivä sitten mainitsemani H&M bikertakki! Lukiolaiskalenterin ansiosta sain sen valmiiksi halvasta hinnasta vielä 10 euron alennuksen! Tän ihanuuden lisäksi Hennesistä löyty meikkisiveltimiä ja uus koululaukkukin, joka muuten näyttää tossa kuvassa pieneltä mut on oikeesti aika pirun iso. Kicksissäkin käväsin hakemassa uuden meikkivoiteen, edellinen kun osottautui liian tummaksi, fail.. Tänään suuntana jälleen kerran Lahden Senssi, mukana ainakin Heli, Jenna, Helmi ja Noora. Lauantaina vihdoin alkaa sitten työt, kun Pelicans alottaa kotipelit Isku Areenalla, can't wait! Ei mulla muuta, että ihanaa viikonloppua vaan kaikilla!



ja tää tulee niin olee tän illan soitetuin ralli.